Ik ben Ditta Scharenberg, gediplomeerd trimster. Woon in Noordijk samen met mijn man, zoon en dieren. Noordijk is in de omgeving van Neede, Borculo, Beltrum, Geesteren (Gelderland) en Diepenheim.

De naam Sundance is de naam van onze oudste herdershond, zij is 12 jaar oud geworden. Met haar heb ik veel dierbare momenten beleefd, waaraan ik veel mooie herinneringen heb. Hierdoor was al snel de naam van de trimsalon bepaald. Wij hebben een lieve witte herder van 11 jaar oud, maar voelt zich nog puber. Zij heeft een vriendinnetje Eagle, een zwarte mechelaar van anderhalf jaar oud en een echte lieve deugniet. Naast onze honden zijn er ook nog paarden op het erf aanwezig.

Ik ben van jongs af aan opgegroeid tussen de honden en paarden, vandaar deze liefde voor dieren. Ik ben op latere leeftijd begonnen aan de opleiding hondentrimmen. Eerst was ik werkzaam als commercieel medewerkster binnendienst, maar dan begint het toch steeds meer te kriebelen en heb besloten om een eigen trimsalon op te zetten.

 

Trimsalon Sundance - Home  Even voorstellen  Behandeling  Foto's  Route en contact